Jag gillar min dator!

Meeen jag haaar er även utanför! Det vet nu jue. Fast så skönt det är med min lilla lap nu när jag inte orkar träffa er.

Sitter med fem kuddar bakom mig, en kudde under lappen, fötterna upp i soffan. Har det förnämligt bra – så länge jag slipper hosta. Den sätter tyvärr åt ibland och den är inte nådig. Då får jag genast lämna min sköna plats och röra på mig, gå på toa och dricka vatten. Ja inte dricka vatten på toa förstås, det gör jag i köket.

Siktar in mig på att vara bra snart. Då är jag positiv va?

Pssst… TACK emM för håningen, den var goood!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

4 comments
 1. Krya på dig och fortsätt ta hand om dig! Snart är du piggelin igen.
  Kram

 2. Krya på sig nu och hosta inte bort den där goa ställningen..det verkar så gott att sitta så där upppallrad 🙂

 3. Låter som en alldeles förträfflig arbetsställning 🙂 Jag tror att du kommer att krya på dig alldeles våldsamt snabbt.
  Käka honung och sköt om dig!

  Det två lurviga jamar i kör och det gör vi två som är mindre lurviga också!

 4. Hej lilla du Anna
  Det var gott att höra håningen gjort lite gott även om den inte botar så är ju lindring ibland gott nog för stunden
  Fortsätt att krya på dig så gott du kan och KOM IHÅG att inte gå till jobbet förrän tidigast torsd. Jag skulle rekommendera att du inte jobbar torsdag heller utan tar fredag som en prov dag och helgen är du ju ledig och vila på. Klura du på det. I den sortens frågor har jag ju en del erfarenhet …hihihihi eller hur? *L*
  Ha det så gott du kan….snart till bädden jag ska gå….natti och kram och hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.