Moraeus team


är inte säker på att klippet funkar pga rättigheten…

Hoppas de vinner!

Nu har det blivit många klipp på senaste tiden, men håll ut, det blir annat så småning om. När jag blir piggare och orkar sitta lite och fixa med foton bla. Jag har ju en del från Stockholm och från LCHF-kryssen som ska in hade jag tänkt.

Har inte lika ont i kroppen nu och fryser o svettas gör jag heller inte längre. Lite ont i huvet, men jag ska lägga ner det i soffan en stund nu. Sen ska jag gå runt till alla bloggar jag inte hunnit med på en hel vecka!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
 1. Du som var så frisk här! Sköt om dig och krya på dig nu.

 2. Ja, det är bara att dricka varmt honungsvatten och vila, vila vila… Krya på dig!

 3. Jag kan inte se något 🙁
  Själv håller jag på Team Picasso 🙂

  Krya på dig!
  Kram

 4. Nejmen, stakars dig som är förkyld. Hoppas verkligen det ger mig sig snabbt!! För det är ju bra trist att vara förkyld. Men har väl en huskur, typ vitlök, echinguard, c-vitamin, blåvick. Krya på dig!
  Hulda

 5. Jag håller också på team Kalle M
  Läst att du visst är förkyld.
  Hoppas att det inte är så allvarligt
  Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.