SJ, SJ gamle vän…

.
Nu är jag hemma och jag håller fast vid:
.
*Borta bra men hemma bäst*
.
SJ förnekar sig väl aldrig?
.
Jag missade flera mobilsamtal när jag var i Stockholm, det var inget skyddat nummer och jag såg att det var SJ:s nummer, men kunde inte begripa varför de skulle ringa mig. Vi hade olika teorier att de ombokar för att flygen var inställda pga Islands vulkanutbrott med askmoln. Men jag hade ju köpt min biljett för nästan tre månader sen. Det går ju inte att bara ändra så där?
.
När jag fick tag på SJ sa de att mitt tåg fattades, det var tågbrist. Inget ovanligt, sånt händer sa tjejen och de erbjöd mig ett tåg sju minuter tidigare än den tid jag skulle ha åkt. Eftersom det var X2000 så skulle jag vara hemma drygt en timme tidigare. Tja det var ju okej, så de bokade om min biljett.
.
När vi var strax innan Mjölby stannade tåget och stod stilla nästan 30 min pga strömlöst på stationen i Mjölby. När vi väl kom igång igen och var framme i Alvesta så hade ju mitt tåg redan gått mot Kalmar så vi var ett gäng som fick vänta i 55 min på nästa tåg. Just det tåget som tidigare ’fattats’ på grund av tågbrist. Visst är det lite konstigt?
.
Jag var alltså hemma 14:14, precis som planerat, fast försenat då ändå…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. Ojjjjojjjjj, inte utan att jag drog en aning (oki, en massa, eg!) på munnen när jag läste om SJ:s senaste bravad! En mycket märklig story, som jag nog skulle låta SJ förklara för mig om jag vore du. Vad i hundan håller de på med! Driver de med sina resenärer?

  2. Jag skulle till Sundsvall i torsdags men Landvetter stängde hastigt och lustigt på grund av Island. Veckan innan försökte jag boka tågbiljetter för säkerhetsskull, totalt slut. Fanns inte en enda biljett mellan Göteborg och Sundsvall. Trodde det var slutsålt men det kanske bara fattades tåg som finns?!
    H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.