Ont om tid!

Har varit på TV 4 hela dagen och suttit som publik i Malous program ”Efter tio”. På förmiddagen var det direktsändning, sen åt vi lunch och så var det rundvandring ’bakom kulisserna’ som var jätteintressant. På eftermiddagen var det inspelning till morgondagens program som alltså inte är direktsänt. Om du tittar på det så sitter jag längst upp i publiken. I dagens program satt jag längst fram – det kan du se i programmet här över.

Det är ont om tid när det är fullt upp, för efter teve fyra åkte jag till Hermans på Fjällgatan och träffade Karin. Vi åt av deras buffé som vi alltid gör när vi träffas en gång om året. Och så satt vi som vanligt och snackade en hel massa, jättekul att hålla kontakt!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Nu har jag sett programmet. Publiken är bara med i små glimtar. Kul att få vara med som publik
    Trevlig helg
    Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.