Dålig igen!


Där får han inte vara!
Men nu saknar jag honom när han är bortlämnad…

Ja nu har jag varit jättedålig igen på att kommentera och tacka för kommentarer så jag gör det just nu så här. Tack, tack, tack, ni är underbara alla som kikar in och tycker till, håller med eller protesterar för eller emot det jag skriver.

Jag har varit inne på alla era bloggar, men bara läst de senaste dagarna. Så blir det ibland, det kan ta tid att blogga, ja det vet ju ni som också gör det.

Nu ska jag lura in Lussekatt i hans bur, packa ihop hans saker och köra till *Bragegatans kattpensionat*, sen ska jag vidare till godavännerna och äta middag. Vi har inte setts på eeevigheeeter! Sen ska jag hem o packa!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

3 comments
  1. Lycka till med den lååånga resan. Vi ses.

  2. Mmmm du man får ta den tid man har..så får det räcka liksom..vi finns ju här ändå 🙂

  3. önskar också en trevlig resa! med sol på dig, och kisse kommer ha det bra det är jag säker på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.