Vad händer…?

Vad händer med mina texter, bloggar, foton som jag publicerat på nätet – efter jag dött? Har du funderat på det, vad som händer med dina texter? Bilder? Känns som det är ett beslut jag måste ta, eller i alla fall fundera på att ta.

Jag brukar se på Draknästet, som för övrigt är i kväll, på SVT. För ett tag sen var det ett par tjejer som var där och ville ha bidrag och hjälp från någon av drakarna. Tre av dem var intresserade men av nån anledning så blev det inget samarbete ändå.

De här tjejerna har startat en sida på nätet om just det här med våra bloggar, bilder mm – den är presenterad i filmen här över. Tänkvärt! Jag har hittills bara anmält mig, men funderar vidare…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
 1. Jag har funderat på det vid tidigare tillfällen. Vill ha min blogg kvar.
  Vad jag känner nu i alla fall…
  Kram Gunilla

 2. Ibland har jag funderat lite på det, eftersom jag träffat på ett par bloggar där ägarna inte längre finns bland oss…
  Att ha bloggen kvar kan ju bli lite som ett testamente, resonerar jag just nu. Men egentligen skulle jag nog vilja att mina anhöriga får välja vad DE tycker.
  Facebooksidan vill jag däremot radera.
  Jag administrerar även ett eget släktforum och den vill jag att någon annan tar över… Den får inte försvinna tillsammans med mig.
  F ö vill jag leva länge, länge än… och samma önskar jag dig.

 3. Ja jag tycker som ni, jag vill ha bloggen kvar, men en sista text som förklarat att jag kilat nån annan stans. 😉 FB ska också bort för min del.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.