Borttagna foton


En försenad påskkäring!

Va´ konstigt att bilder som jag länkat från FB och hit, men sen tagit bort på FB, fortfarande finns kvar här? De borde vara borta även här. Betyder det att de ändå på nåt sätt finns kvar på FB?

Jag minns när jag tog bort kort på Photobucket, då blev det ju bara en tom ruta i bloggen när jag länkat dem. Någon som vet eller har någon teori om detta?

Att jag tog bort dem var för jag tycker att mobilfoton blir så dåliga. Men i bloggen kan jag ju hålla dem små och då syns inte ’dåligheten’ lika mycket.

Det gäller de tre matfotona i inlägget från igår här under. Jag hade skickat dem som MMS och det går inte att välja storlek där och de såg bedrövliga ut.

Inte så intressant inlägg, men jag har suttit och fibblat med annat och glömt bort att blogga och nu är jag trött och önskar en god natt!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

3 comments
  1. God natt kompis!

  2. På Fb så sparas alla foton oavsett om du raderar har jag hört….så jag är lite försiktig med att lägga upp på Fb numera…..
    kram Anne-Lee

  3. Anne-Lee, ja jag tror det är så. Jag publicerar inte mina bra kort där och inte privata. Bara från mobilen och de är aldrig särskilt bra.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.