Inställt pga sjukdom

Middagen igår, som jag skulle bjuda Emmadottern, svärsonen och barnbarnen på, blev framskjuten till idag för att jag var förkyld, hade sovit dåligt och inte orkade. Planeringen var att vi skulle äta hemma hos dem, för en tredjedel av familjen tål inte Lussekatt.

Idag började jag fixa och dona, för att ha färdigt när jag skulle ut till dem. Blomkålsgratäng, en god sås med rödpeppar och soltorkade tomater (och mycket grädde!) och fylld fläskfilé invirad i bacon. Fylld med senap och soltorkade tomater. En god sallad till.

Precis när jag var klar med nästan allt, det var bara filéerna som skulle bli klara i ugnen, ja då ringde dottern. Hon har inte sovit i natt, har mått illa och somnade först på morgonkvisten. När hon vaknade kände hon sig fortfarande inte bra – så middagen ställde vi in. I morgon är det ju vardag igen så middag får det bli en annan dag.

Bilderna tog jag med mobilen och de är inte fina när jag drar upp dem så jag visar dem så här små, det blir bäst. Men djäkligt gott var det ju!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

7 comments
 1. Hej! Hoppas Din påsk har varit bra trots förkylning.
  Här har det varit några lugna dagar, helgen går ju så fort.
  Nu är våren här igen och det känns bra. Snart dags att ta en fotorunda med nya makroobjektivet och fånga några närbilder på blommorna.
  Ha nu en fin ny vecka, hoppas förkylningen försvinner!
  🙂

 2. Ja ibland blir det inte som man vill….tröttsamt!Gott var det kan jag tro…lät yammi!
  Ja nu går denna påsken mot sitt slut….har varit en aktiv helg här hemma…fått mycket gjort i trädgården!
  Är ledig imorgon med…börjar onsdag! Ha en fortsatt mysig helg + friskna nu till dig/Er!
  kram Anne-Lee

 3. Krya på er hela familjen!
  Kram Eva Linnea (som har ”tappat rösten”)

 4. Verkar vara något som går just nu – att det inte riktigt blir som man tänkt sig. Vet inte om det är någon tröst men du är den tredje jag ramlat på som råkat ut för detta i påsk.
  Tror att det är lite för lite påskharar i farten i år…

  Tassar och händer i ett enda virrvarr!

 5. Det är mycket ”sjuka” i luften just nu. Var man än kommer så är folk mer eller mindre krassliga.
  Krya på er!

 6. Vilken otur! Hoppas bara att ni snart är pigga och krya igen, hela familjen. Du fick i alla fall en massa god mat att njuta av. Kanske lite att även ha i frysen, för lata dagar…?

  Jag har påsklov och det känns helt underbart, vet inte till mig… så glad är jag! Nu gäller det att hålla sig frisk också.

 7. Nu är vi pigga igen (läs: nu är _jag_ pigg igen)!
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.