En husa i plåt

Kolla in dess noggrannhet!
Lägg även märke till julbelysningen där bak. *L*
.
Kan den göra mer än vika handdukar? Då vill jag ha en till matlagning, städ och tvätt också. Går det för sig? Tack, jag tar en, det räcker.
.
Jag följer ”Lilla gumman” – som är Sveriges första tekniksajt för tjejer, en samlingsplats för tjejer, och killar förstås, i alla åldrar som har teknik och prylar som passion – som gjord för mig jue! Sidan starade i februari 2008 och det är tio tjejer* som skriver i bloggen om nya grejer, tester och en massa annat. Jättebra och väldigt intressant för mig!
.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.