Boktipset – en läsplatta?

Vem minns inte denna? Soffan är läcker!
.
Jag har redan siat om ’årets julklapp’ – det blir LäSPLATTAN. Det finns några stycken på den svenska marknaden och det lär komma fler och de som finns kommer att utvecklas.
.
Teknikfreaket vill haaa!
.
Tankemosaik har en Iriver Story som PC för alla rekommenderar och utnämner som bäst i test av de tre som testats.
.
.
Jag är verkligen jättesugen på att köpa en. Jag läser så lite böcker, men känner att jag skulle må bra av att göra det. Tror jag håller hjärnan i trim av det. Och sitter förmodligen inte vid datorn så mycket – som om det skulle vara något negativt?

...

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
  1. Jaaa men du himmel även jag vill ha en sådan..verkar ju så trevligt så..

    Anna..jag har en Panasonic FX 18..den leker jag med..och det har blivit som en sport för mig att ta bilder i växthuset..ljuset där är optimalt..jag vill påstå att allt hänger på just ljuset när man tar bilder..blixt är ingenting för mig..dagsljus är det allra bästa..och så galet kul som det är så kan jag aldrig sluta..:)

  2. Boktipset – helt underbara minnen!
    Kan bara rekommendera läsplattan, men det vet du ju! Och inte behöver du sitta mindre vid datorn!!!
    Västliga vårhälsningar!

  3. […] Boktipset – en läsplatta? Kategorier:Media Taggar: Kommentarer är avstängda. WordPress som universal app till iPhone och iPad iPhonebutiken först med bilhållare till iPad RSS […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.