Inte bra nej


För ett par veckor sen – Kalmarsund

Kan man ha ont i hårrötterna? Jag har skallevärk, uppe på huvet, lite till höger – men inte inuti. Det värker liksom mellan skallen och huden. Kan de va så?

Trodde jag skulle må bättre idag, att jag skulle ta en promenad, kanske cykla en sväng till stan och ta en fika. Men nej, jag mår nog sämre idag, fast jag har ännu inte haft nån feber, vad jag vet. ögonen är svullna, halsen svider igen och hostan kom i går kväll – samt ett litet munsår som bonus.

Har ökat upp både Pulmicort och Oxis och tar lite Bricanyl emellanåt också. Så hostan är än så längs lös. Inga mer detaljer än så va? *L*

Skulle planera påskmiddag för Emmadoteran med familj idag, handla och förbereda till morgondagen. Nu har vi skjutit på det till måndag, Annandag Påsk, men som jag känner nu verkar det tveksamt. Hoppas det vänder idag, men jag känner mig tjock i hela huvet…

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
 1. Hej!
  Så trist med din envisa förkylning. Jag hoppas att du snart är som ny igen. Och så önskar jag dig en glad påsk. Nyss var det småflickor här och ringde på för att tigga godis men vi öppnade inte. Asken med Paradis är våran och ingen annans! *S*

 2. Vi som begåvats med samma envisa förkylning. Jag har inte heller haft feber vad jag vet man HOSTA och lung-pip. Påskkram!

 3. Hoppas du kryar på dig och blir frisk nu! Och du, jag tror inte det hjälper med spikmattan mot förkylningshuvudvärk 😉
  Ha det gott!
  Anette

 4. Lite 🙂 att slippa detaljerna, men vet vad du pratar om! Kör både Bricanyl och Symbicort

  Tassar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.