Förkyld

.
Har vilat hela dagen, zappat mellan mina fem kanaler och redigerat några bilder i datorn. Har gått en liten bloggrunda men inte orkat kommentera hos någon idag, så jag tackar alla så här för allt trevligt ni delar med er av, rakt ut i cyberrymden. Det är roligt, intressant och lärorikt att läsa alla olika texter.
.
Ska lägga mig tidigt så jag orkar upp och koka 60 ägg i morgon. Inte här hemma till min lilla frukost, nej till är på jobbet jag lovat hjälpa till med vår Påskfrukost och så har jag avsagt mig all kontakt med bröd och ost och sånt. Känns ju inte så käckt att hålla på med andras mat när näsan rinner.
.
Orkar inte publicera några bilder i dag, så det blir bara några klipp tabbar från meteorologerna i stället.
.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
  1. Aha…mmm jo men du det är många som är lite krassliga nu..hoppas det blir bättre imorgon..60 ägg..oj..ja då går det åt att du jobbar lite du..Glad Påsk på dig..

  2. Krya på dig! Inte ett dugg kul att vara sjuk nu när det är påsk och allt.

  3. Jag skickar lite cyberserum till dig, så att du blir frisk till påsk! Hoppas att det fungerar, påsken är en så skön helg, så det vore verkligen synd att vara sjuk då.

    Påskfrukost låter som ett trevligt initiativ! Vi fick påsktårta idag, vilket också uppskattades mycket av oss alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.