Torrsveda


Snösmältningen är så gott som över
och den har lämnat mängder av sand efter sig.

Jag har fått torrsveda i halsen och det är väl i och för sig inte hela världen, men sen ett drygt dygn känner jag mig även matt i knoppen o kroppen. En förkylning på bång? Jag vill inte!

Kanske heter det torr sveda, men jag tycker det är bättre att skriva ihop än att särskriva och nu har jag nog hittat på ett eget ord. Jag googlade nämligen på torrsveda och fick enbart tre träffar och en fråga om jag egentligen menar torr sveda. Och det gjorde jag ju.

Detta inlägg skrev jag i eftermiddags, men när jag skulle publicera det så slarvade jag med att kopiera allt innan. Ni vet ju hur det går då? Det är väl den enda gången som det blir nåt tjall på linjen och allt bara försvinner? Jag drog en ramsa av svordomar – inne i huvet. Som tur var hade jag sparat det en gång och bilden, länkarna och halva texten fanns kvar nu när jag kollade upp det.

Nån gång ska jag väl ha lite tur också. Fast jag hade gärna haft turen att vinna någon endaste liten miljon nån gång emellanåt också. Fast det är helt sjukt att en enda person kan vinna 214 miljoner kronor.

Nu kopierar jag och publicerar!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
  1. Hej Anmaja Ja det är bättre att skriva först på ”ett block” sen kopiera o klistra in det så kan det roa sig med att försvinna hur många gånger som helst heheh jag började med det för 4 år sen för man blir lite vild när man skrivit långt inlägg och det bara ryker iväg.
    Tråkigt om du skall bli sjuk nu till Påsk men man kan ju inget göra åt de är det så så är det. Då får du och din söte katt fira påsk i sängen och det går det med . Men man får pröva lite huskurer så kanske det lugnar sig med svedan i halsen Jag brukar säga att jag har giraffhals den känns så lång med sveda i liksom. Men håller tummarna då att det går över just precis om en timme så där,,:)

  2. Nu skulle det sitta fint med 200 mille (nöjer mig med det jag) som lite tröst för min ”spik-i-foten”.

  3. hej!
    torrsveda är ett fantastiskt ord, gratulerar till upptäckten, man känner riktigt hur det både torkar och svider i halsen samtidigt, alltså ett dubbelord. jättebra, kram sofie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.