OS-mössan – 2

Har ju skrivit om OS-mössan tidigare och inte riktigt vetat om jag gillar den eller inte. Men jag fick en sån lust att virka så jag beställde garn från Ullcentrum och det tog nog inte ens två dygn så hade jag ett paket nerklämt i min brevlåda.

Letade fram virknålarna, det var inte lätt, men till slut kom jag på var de låg. Har inte virkat på åratal. Det var riktigt kul, men mössan blev rättså stor för mitt lilla huvud. Ska kanske lägga ut den på Tradera eller Blocket?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

4 comments
  1. Men du den är ju helcool ju..du är så pass fin i den…klart du ska ha den..så duktig du är..jag tror inte jag har kvar nån nål ens..men du kunde minsann bra jobbat..

  2. Se där….är så sugen på att sticka. Blev ju jätte fin…klart att du ska behålla den!
    Köpte garn i Istanbul…tänkte sticka hatt men är inte säker på hur jag skall gå tillväga.
    Vill bli ”stick biten” igen…ha ha det var lite kul sagt!
    kramis Anne-Lee

  3. Tjusigt! Jag vill också virka… men då måste man ju dels ha garn, och sen något vettigt att göra med det också. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.