Virrpanna med många ämnen?

Hittade en blogg igår, örfilar & gladsparkar, som jag inte vet om jag besökt tidigare eller hur jag hittade till, men jag tror det var genom en kommentar hos mig. Jag läste igenom flera inlägg och log, småskrattade, höll med och även förfasades av texter, filmklipp och bilder. Det är roligt att hitta en välskriven ny blogg som jag gillar och förmodligen kommer att fortsätta följa.

Jag har ju själv undrat tidigare varför jag bloggar och om jag skulle hålla mig till ett ämne men kommit fram till att jag inte kan hålla mig till ett – för vilket skulle det då vara? Jag tycker att Ailas skrev så bra om det på örfilar &gladsparkar att jag tar mig frihet att kopiera och sätta in här. Jag tar givetvis bort detta inlägg om hon inte vill att jag lånar det här.

Hon frågar sig:

”Ska jag fortsätta att blanda allt efter stundens impulser, dvs snurra runt någonstans i mittfåran, med armarna spretande åt alla håll som en yr bläckfisk? Sinnebilden för okontrollerad röra. Ibland blir jag bara så trött på mig själv, samtidigt som jag faktiskt älskar mig själv.”

Jag kan känna igen det där och funderar på om min blandade kompott är trevlig för mina läsare? Jag har inga som helst planer på att sluta skriva, det känns ju som om jag började nyss, att jag precis kommit igång. Men det är faktiskt fem år sen i juni…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

1 comment
  1. Tack, rara Anmaja för de vackra orden! Det är alltid trevligt med nya läsare. Hur vi än säger att vi skriver för vår egen skull, så visst vill vi bli lästa och gärna även uppskattade. Det sistnämnda betyder inte automatiskt att alla måste hålla med i sak, men att man berört någon till respons. Bloggandet ger oss många möjligheter till eftertanke och samtal, samtidigt som det ändå är kravlöst och fritt.

    Oss ”virrpannor” emellan, så tror jag att vi fortsätter att blanda av hjärtans lust. De spontana tankarna är trots allt inte att förakta.
    Inte minst har din blogg bevisat detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.