*Kräksjuka*


Det som blev över när blommorna vissnat

Kräksjuka är det värsta ord och tillstånd jag kan tänka mig. Och tänk om jag bjudit Vinlottorna på det? De var här igår kväll, då det var min tur att ha vinlotteri, men inte min tur att vinna denna gång.

Jag gjorde en blomkålsoppa som jag även stoppade lite annat i och den verkade att gillas för flera tog om. Och det gör man ju inte om det inte smakar gott. Kanske om man är helt utsvulten förstås…

Till kaffet bjöd jag på ”Cocosglass”som jag fick tips om hos ”Gröna Anna”. Själv tyckte jag den var god, men vill man ha nåt sött så kan jag tänka att det känns som ett slag för ansiktet. Konstigt uttryck, undrar var det kommer från, ska googla på det… Hittar inget vettigt svar, men jag vet ju vad det betyder och det vet säkert du också.

Tillbaka till glassen, eller Coconutcreamen, som innehöll Euroshopers frysta hallon. Läser idag i SvD att ICA tar tillbaka alla sina frysta hallon från just Euroshoper – läs själv här! – eftersom de kan framkalla, håll idej nu – VINTERKRäKSJUKAN!

Hur kul är nu detta? För mig som bjöd? Men framför allt för dej som åt? Jag går efter; ”Hör jag inget har inget hänt”. Och själv har jag ätit hela veckan av de hallonen och jag mår bra.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

7 comments
 1. Himmel så galet…jag hörde om det där..och vet att just hallon alltid ha varit ett problem med just smittor..nu hoppas vi att det inte blir något då…det behöver ju faktiskt inte bli det..det går nog bra ska du se..

  Det låter väldigt gott det du bjöd på..ha det nu så bra och tänk inte på eländet..man ska inte måla f-n på väggen du vet 🙂

 2. Hej Anmaja ja d det där läste jag om med tydligen var det kräkbaciller i hallonen som de hittat Hoppas dina besök inte fick något sådant hemskt ju om man bjuder på sånt men man kan ju inte veta det så det är inte ditt fel men klart det skulle kännas trist. Hoppas det gick ok för er allihop då.

 3. Hoppas att det var friska hallon du bjöd på! Men om du ätit av dem tidigare borde det ju inte vara nån fara… har svårt att se hur en del av hallonen i en påse ska vara smittsamma och andra inte. Och man blandar ju ändå ihop allt innan man äter.

 4. Urrrk, håller med dig, kräksjuka är ett av det absolut värsta man kan drabbas av. Förra julen låg vi båda från dagen före julafton till annandagskväll och jag hoppas slippa på lääänge…
  H

 5. Men stackare då!! Är det din tur nu.
  Har inte haft det någonsin vad jag vet… förrän i år. Gräsligt!!!
  Krya på dig min vän.
  Kram

 6. Klzrt du får låna slingan ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪
  Kram Ingrid

 7. Hoppsan!!
  Läste jag så dåligt… Får väl skylla på att huvudet inte riktigt funkar.
  Ha en riktigt bra söndag!!
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.