För tidigt

Jag fick för mig att det är påskveckan redan om EN vecka. Men i morgon är det ju TVå veckor till skärtorsdagen. Känns bra. Tiden får inte gå för fort.

Detta gjorde att jag köpte hem påskblommor att ersätta alla tulipperna som är utblommade och så köpte jag ris till Lussekatt. Han brukar vilja ha det på balkongen då han skulle riva ner det inne. Jag sätter fast det på nätet och han kan sitta på bordet och leka med fjädrarna.

Han blev både glad och förvånad då jag kom hem med fjädrarna och förstod direkt att det var till honom. Antar mest förvånad då det är två veckor kvar till helgen. Han håller bättre koll än jag…

Men innan jag fått fram kameran hade han nog tröttnat lite, för jag fick ingen bild på när han sitter på rumpan med framtassarna lekande med riset. Nej han sitter bara och tittar och tvättar tassarna. Kanske fick han lite fjäder mellan klorna?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

7 comments
 1. Det är klart att han blev fundersam. Först den här historien om hans ålder och nu påskmissen 😉

 2. Han gör sig bra i solen. 🙂 Det känns som att påsken är jättesen i år, men det är den väl inte egentligen? Jag har gått och sneglat på ägg och fjädrar i ett par veckor redan.

 3. Nej, men vilken kisse, som vet när påsken kommer. Och vilken matte, som skaffar eget påskris till kissen!
  Hulda

 4. Mysigt med påsk. Påsken är min favorithelg. Och fina kloka kissen blev nog ändå glad över det tidiga påskriset. Nu kan han ju njuta av det längre tid!
  Ha en bra dag/Anette

 5. Hej Anmaja åh så söt han är din Lussekatt. Han ser ut som son och sonhustrus Lakris katt lika svart är han.
  Ja det där med katter och fjädrar Pysen och jag har svåra samtal om vems riset är varenda påsk. Han brukar på en fjäder men skall plocka från riset alla fall Titti bryr sig inte om sådana saker hon tittar bara malligt på Pysen då.Han har det så bra där på balkongen ser man mysigt att titta ut på fåglarna.Jag köpte ecco skor mjuka o goa får ha dem många år så blir det inte å dyrt. Ha det bra

 6. Katter ja. Vet du att jag har två kattkompisar på Facebook!!

 7. Härlig bild på din gulliga katt.
  Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.