Övernattatning med melodi


Anna i Idol

Jag har inte sovit hemma i natt. Var hos en kille och vi satt först och snackade lite, han spelade tevespel och jag satt och lekte lite vid min dator som jag tagit med. Sen åt vi tacos och så såg vi på Melodifestivalen. Jag satt i en fotölj och han hade lagt sig i soffan.

Innan omröstningen var klar hade killen somnat rakt upp och ner i soffan – och han låg på rygg och snarkade högt! Ja han var väl som jag trött efter en veckas vardagsslit så där på lördagskvällen. Jag lät honom vara efter att ha stoppat om honom med en pläd som låg i soffan.

Mina favoriter, Salem Al Fakir och Anna Bergendahl kom tvåa och etta så jag tycker ju liksom många andra att i år vann ju rätt låt. Jag var nöjd, satt uppe en stund till och sen kröp jag ner i den breda dubbelsängen jag blivit tilldelad.

Vid halv två vaknade jag av att den tidigare tungt sovande killen smög sig ner bredvid mig i sängen. I månens sken såg han rättså nöjd ut. Precis när jag höll på att somna om sa han att jag snarkade.

Vi vaknade inte förrän efter klockan åtta då vi steg upp, åt frukost, försökte oss på att lägga ett pussel och sen var det dags för mig att packa ihop mina saker och han skulle bli hämtad till ett barnkalas. Och sen kom hans föräldrar hem från en ”romantisk hotellvistelse”.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
 1. Spännande berättelse, började undra om jag ska önska lycka till 😉 Men det kan jag ju göra ändå!
  Väst

 2. Det var nog rätt låt som vann.
  Kram Ingrid

 3. Jag röstade på Darin och hade Anna som tvåa. Kul berättelse.
  Ha en bra dag
  Anette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.