Lussekatts ålder

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers
Här skulle finnas en bild… Jobbar på att få tillbaka den.

Varför säga att hon eller han är så och så gammal – när jag kan säga ung? Lägg märke till hur många som säger just gammal! Det kan vara barn, ungdomar, unga vuxna, 25-åringar, 30-åringar osv som säger gammal. Och ofta betonar just gammal. Jag tycker inte det låter bra.

Senast var det några unga tjejer som alla sa ”Jag heter Sara och är 20 år gammal”, Jag heter Pia och är 22 år gammal”, ”Jag heter Pernilla och är 28 år gammal”. Tycker de att de är gamla? Nej jag tror knappast det.

är detta ett ålderstecken – från min sida alltså?

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.