Kostdoktorn och kolesterol


Bild från Kostdoktorns sida

Du har väl inte missat Kostdoktorns sida? Det är Andreas Eenfeldt och här skriver han väldigt bra om kolesterol! Hur är det egentligen med farligheten?

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
  1. Bilden ser ut som något som gror till våren i trädgården, riktigt vacker! Har en stående inbjudan från min läkare att komma och ta ett kolesterolprov. Men jag avvaktar, fastande mage tidigt på morgonen, inte riktigt min grej. Om man nu får lägga sådana aspekter på det hela…

    H

  2. Hej! När jag nu ändå kom in på sidan, skriver jag även en liten hälsning till dig!

    Kolesterolen förtränger jag oftast, även om jag försöker äta någorlunda nyttigt.

    Bilden tycker jag var häftig!

  3. Det här med kolesterolets inverkan på kroppen tycker jag skiftar ganska friskt över tid. Jag har hört att det är jätefarligt, andra perioder är det inget man följer…. Jag har tagit kolesterolvärdet en gång i någon form av hälsoundersökning för många år sedan. Sedan dess funderar jag inte så mycket på det. Jag känner mig frisk, det får räcka… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.