Vinsten!!!

Det kom ett brev med posten…

Det var en hälsning från min tidning och jag hade vunnit två trisslotter i födelsedagshälsningen som jag berättade om häromdagen…

Jag har vunnit HUNDRATUSEN!

äh, jag skojar bara – jag vann inte ett nickel…

Men OM jag vunnit, vad hade jag gjort då?

Vad hade DU gjort om du hade vunnit hundratusen? En miljon? Mer??

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

7 comments
 1. Den gick jag på!!!
  Om jag hade vunnit mycket pengar hade jag bjudit hela familjen på en längre resa.

  Kram och godnatt!

 2. Jag hade köpt ett hus! Om jag vunnit snuskigt mycket pengar alltså. Hade jag vunnit hundratusen hade jag nog pytsat ut dem lite här och var. Till mina nära och kära, en resa, ny teve och ny dator, lite sånt… och en stor hejdundrande fest för alla jag känner! 🙂

 3. En miljon… Vilken dröm!!!
  Jag hade delat ut en del till barnen som går i husköpardrömmar. Reskassan skulle få sitt. Och så förstärkning av pensionssparandet så att jag kunde lämna över jobbet till ngn yngre förmåga innan jag fyller 65.

 4. Tagit ledigt och rest!

 5. Guldkantat mitt liv!!!

 6. Vilken luring – trodde det var sant ju!! *S*

 7. Ha ha.. där lurade du mig grundligt 🙂 Ja, vad skulle man göra om man vann ruskigt mycket pengar? Jag skulle nog satsa på en lägenhet i Spanien jag, Spanienfrälst som jag är. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.