Överraskning

Presenter, presentkort…

Inte mina, nej…

Fortsättning från igår…

Ja där satt jag i bilen kl sjutton på min födelsedag och bara några minuter innan hade jag fortfarande trott att jag skulle åka med dottern o hennes familj till en restaurang och fira kvällen med dem där. Ack så fel jag hade!

De körde inte långt, men det var många svängar och många järnvägsövergånger och kanske en och annan snövall – kändes det som. En sån tur att jag inte mår illa om jag åker bil och inte ser vägen!

När bilen stannade fick jag hjälp ut av Emmadottern och svärsonen i stadiga grepp under armarna. Dörrar öppnades och jag hörde sång…

”Ja må hon leva…”

Ja jag trooor det var den som sjöngs, något gratulationsviseaktigt var det i alla fall.

Jag var så omtumlad så jag vet inte riktigt vad som hände, men sjalen för mina ögon togs bort och jag stod i en stor lokal med ca tjugofem personer, tjugofem av mina närmaste bästa vänner! En blandning av Vinlottor och ’så kallade Vinprovare’ och några hade sin respektive med också.

Det är inte klokt, jag hade inte anat nåt. Kvällen fortsatte i glatt sällskap och de hade fixat mat från lokalen vi var i, högskolans café. Emma hade dessutom bakat tårtor som hon smygit med hemma och jag fattade ingenting! Hon hade även smugglat med en bit tårta som jag gjort i äkta LCHF-anda för den hon gjort var för söt för mig.

Naturligtvis fick jag visa lite av ’mina intressen’, men jag gjorde bort mig helt. Ha ha ha. På ’vinprovningen’ klarade jag bara att skilja rött och vitt – med förbundna ögon. Sen skulle jag lära ut en Linedance, men jag kan inte stega och det sk*t sig också, men jag hade en liten uppvisning med County Line, DHSS och en kort valssnutt. Ja jisses i min da´!

Jag som inte skulle bjuda nån, bara cola ner och slappa. Och så hade de gjort detta för miiig! Jag har de allra bästa av vänner!

TACK TILL ER ALLA!!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

8 comments
 1. Visst är det fint när man upptäcker att lägger man inte hela bördan på sina egna axlar så är det andra som plockar upp och delar den mellan sig. 🙂 Grattis igen!

 2. Å den här festen har du gjort dig sååå förtjänt av! Du är en jättefin vän och någon att hålla i handen när åskan går och det känner säkert inte bara jag. Visst är det ett fint minne ha ta fram när man inte är på topp (vilket väl händer alla någon gång). Kramar från Berit

 3. Jag säger GRATTIS någon dag försent men vi har själv haft kalas för vår son som också fyllt år denna helg. Så jag har haft fullt upp.
  Härligt att du fick uppleva något fint med alla dina vänner.
  GRATTIS igen
  Kram Ingrid

 4. Vad härligt att du fick en så rolig födelsedag. Jag skulle nog inte ha överlevt ett sånt firande. Hihi!

 5. Vilken härlig överraskning!! Nu känner du dig väl ordentligt firad som den härliga kvinna du är? Det ska bli kul att fylla 60 om några år. Jag har inte fyllt år (= firat min födelsedag) sen jag fyllde 50.
  Kram

 6. Hej Anmaja ja du det var en redigt firad födelsedag så nu är du 60 år fyllda bergsäkert skrattar,,Roligt för dig när de ordnat alltihop utan din vetskap, Ja du får väl vila upp dig nu då kanske ett par dagar skratt..

 7. Men så härligt!!!
  Det var en trevlig överraskning…
  Kram

 8. Vad glad jag blir när jag läser om överraskningskalaset! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.