Vandring


Foto från en kall dag med dubbla vantar

Mina vandrarkängor hänger med. Jag vandrar till jobbet, på jobbet och sen hem igen. Sen vandrar jag till stan, till dans och till affären. De är varma, stadiga och sköna och faktiskt köpta som sommarvandringskängor.

Det är viktigt att jag har ett bra fotdon för min ryggs skull, jag känner direkt om jag gått och stått för länge i fel skor. Men ibland är jag lite fåfäng och väljer att vara snyggare om fötterna före att vara praktisk och bekväm. Och det kommer som ett brev på posten – förresten ska man inte säga ’ett mejl på datorn’ nu för tiden? Nåväl, så känner jag direkt av det, om det blivit för mycket av fåfängligheten.

Funderar på att köpa såna där skor som är runda under, MBT, men vet inte om jag ska vänta tills det kommer röda och typ sandaler? Jag vill ju se lite snygg ut…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Hej hej
    Jo MBT är så goa så att gå i men kräver lite försiktig träning varje i ca 14 dagar för man blir trött i ryggen, jag vet …..hmmm
    Sandaler finns(använder jag på jobbet) Har ett par ute som typ gympadojja. Inte spec snygga men vaddå det är väl inte skorna som gör männsikan sygg eller?
    Gå in på deras hemsida och kolla, ähh skickat dig en länk
    Kram fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.