Varmt

Mina finaste handledsvärmare har kompis Agneta stickat. Ibland blir jag så himmelens kall om händerna när jag sitter vi datorn och jobbar eller pysslar. Det gäller både på jobbet och hemma och de här har jag faktiskt hemma och de på jobbet är jättefula. Borde byta… Ska fundera på det.

Sicken rynkig hand jag har. Ser ut som en gammal människas hand på bilden, en sextioårshand? Men så ser den inte alls ut i verkligheten. Så de så. Okej, lite rynkiga då da…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

3 comments
  1. Hej Anmaja Ja det är jätteskönt med sådana jag har med det men på mushanden har jag dessutom en fingervante skrattar… ser inte klok ut men fryser där annars så jag blir så stel då.Lite knepigt skriva missar tangenterna så jag får ha stavningskontrollen på hela tiden så det är rödrandigt halva texten innan jag klickat om det.Ha det gott i solen idag

  2. Oj, så fina! Och det där med rynkor – näää, när man fotar med blixt dyker det upp alla möjliga konstiga skuggor som egentligen inte finns ju. 😉

  3. Mmmm ag ler och känner igen mig..jag har ju köpt ett par värmare på Kaaaalmar slott..av en gotländska..så pass sköna att ha på sig så..

    Jepp händerna är lite utsatta för slitage kan man säga..men vad gör det..rynkor är fiiiint så det så…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.