Ingen vardagslyx

I onsdags – vardagslyx med hotellfrukost
Idag, söndag helgfattigt…

…men hyfsat gott…

Woalalaaa!
Inplastat, lite torra bullar, men ekologiskt Bregott!

I onsdags skrev jag om vår hotellfrukost som kändes lyxig mitt i vardagen. Idag frukost på IKEA, klart prisvärd, tio spänn. Och faktiskt lite lyxigt också – bara sätta sig o äta, slippa fixa, slippa plocka undan. Bara ha trevligt sällskap med emM! Tack för idag!

Men jag blev av förklarliga skäl hungrig väldigt snabbt – konstigt? Nej inte alls. Det var ju i magraste laget, fast jag tog två portionsförpackningar smör… Så det blev tidig söndagmiddag, en bit lax, blomkål/broccoli och en god sås med lime- och citronsmak.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

3 comments
  1. Du kan konsten att äta rätt och gott. Ha det bra!

  2. Hej Ja Ikeafrukosten är prisvärd men som du konstaterat man blir hungrig rätt kvickt men man gör av med kalorierna fort på Ikea man travar ju runt och pillar på nästan allt så man får gå tillbaka och äta ett varm mål mat med. Ha det så gott i snövädret

  3. Ja, oj, den där frukosten skulle inte räckt länge i min mage!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.