Snott igen


Jag var på väg att ta CD:n, men hejdade mig förstås
då jag såg att det var Becel som ville lura på mig den…
Och raggsockar kan jag sticka själv jue.

Kostdoktorn är en av mina favoritsidor som jag följer, liksom många andras sidor och bloggar, men han är ju läkare gu´bevars, då litar jag på hans god omdöme, när han berättar om något som tilltalar mig. Vill absolut tillägga att jag inte på något sätt förringar någon annan!

Texten i grönt här under snodd rakt av, gå gärna till Kostdoktorns sida och läs mer, men här är något jag fastnade för:

Kampanjerna avlöser varandra. Nyss kunde man vinna en egen butler om man köpte Becelmargarin. Men frågan är om inte dagens syn (ovan) tog priset. Det leder till oundvikliga frågor.

Redan förra våren rapporterades om 22% minskad försäljning av låtsas-smör (margarin). Hur dåligt säljer de nu, när de behöver ge bort presenter för att någon skall vilja ha skräpet?

Hur skall det gå när inte ens sådant räcker?

Håller fettskräcken på att knäckas fullständigt i Sverige nu?

Jag hoppas att fettskräcken knäcks!

Anmaja

3 comments
  1. Hej Anmaja Jaha man får kolla noga vad de försöker lura på en. Kroppen behöver också lite fett som smörjmedel så att säga inga mängder men en lite dos i alla, fall.Min husläkare lärde mig så här Om du låter en tvättmaskin stå still år ut och år in så torkar packningarna så är det i kroppen med kan man säga Lagom grejor skall fyllas på av alla sorterna enkelt sagt! Det har fungerat. Nu skrämmer de ju upp en med alla möjliga dumheter,,

  2. Mmmm du det är nya rön nu..som man ska till sig..jag tror jag har koll på läget..jag vet exakt vad man ska stoppa i sig..:) tänk om det vore så lätt att
    följa oxå..men jag gör mitt bästa..och mår som en prinsessa..visst gör väl du det oxå..

    Raggsockar kan jag däremot inte avstå..jag har ett stort lager på den sortens fotvärmare..typ det bästa jag vet..

    Nu ska jag snart iväg och jazza..himmel så roligt…

  3. Hej Anmaja ja raggsockor av rent ullgarn det håller kalla fötter varma och goa Jag har ett par kanintofflor som Pysen (min katt) jämt morrar åt det är öron och nos på tofflorna därför gör han så skrattar Så kul att jazza lycka till då,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.