Tårarna skvätte

.
Spelade in programmet om och med Susan Boyle som gick på fyran igår kväll då jag var hos kompis och åt o drack gott. Ni vet hon som kom ’från ingenstans’ och tog oss alla på sängen med sin sång. Hon hade en dröm att få sjunga med Elaine Paige och det gör hon här!
.
Tittade på hela programmet efter jobbet idag och hon berättade lite om sin bakgrund och hon sjöng några låtar till förutom denna då. Jag vet inte om jag har blivit en lipsill, men tårarna skvätte och näsan snorade…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Jag såg det också!
    Fantastiskt..
    jag tog nog mindre fänkål än i receptet. Men det gifter sig bra med vitkålen och äpplet..
    Ha en riktigt skön kväll!
    Kram

  2. Jag grät också en skvätt när jag såg och hörde Susan. Vilken framgångssaga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.