Blogg + Facebook

Nu har jag kopplat ihop min blogg med Facebook så att det kommer ett meddelande där – när jag uppdaterat här. Har funderat på att göra det länge men inte kommit till skott. Har bara kikat lite och försökt hitta var inställningen för det finns, men det är rörigt vad gäller inställningar på FB så jag gav upp.

Jag följer Tankemosaiks blogg på detta sätt och nyss när jag var inne hos Ingrid såg jag att hon också kopplat ihop sig mot FB. Då fick jag äntligen tummen ur. *L*

Jag gjorde det lätt för mig genom att googla på ’koppla ihop bloggen med Facebook’ och kom direkt till en sida med enkel förklaring. Det gäller att hitta var man ska klicka sig vidare och jag tror inte att jag valt att gå in just där under statusuppdateringar om jag skulle fixat det utan google, men så var det.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
 1. hej Ja jag har med sett att man kan koppla ihop det men jag gör inte det.är så mycket ”skit” på Facebook så jag har inte k loggat in mig där Har flera b bekanta som råkat illa ut därifrån med virus och trakasserier sen är ju bilderna låsta där du kan aldrig ta bort dem.Det gillar inte jag.Nåväl ang snöpratet förut då förstår jag bättre tyckte det var konstigt att det var sån skillnad när vi inte är så väldigt långt från varan.
  Men hörde du att det skall börja snöa i eftermiddag igen och i morgon med.. är less nu.Försöker få till lite vår inomhus med nya gardiner och sånt du vet.
  Ha det så bra.

 2. Nej jag vill hålla bloggen ”ren”. På FB vet ju alla vem man är och det vill jag inte!

 3. Ska ner till Nyköping och träffa tre andra bloggare. Två har jag träffat tidigare och en inte. Ska bli jättekul!!
  Ta väl hand om dig och kisse!!
  Kram

 4. Kul att du också har gjort samma sak som jag. Nu får vi hoppas att vi inte blir drabbade som vissa säger
  Kram Ingrid

 5. Aha…Fejjan har jag inte bekantat mig med…hmmm men det är säkert kul..så nice att man kan länka ihop dessa två sysselsättningar..mmmm jag önskar dig en härlig fredagskväll med..:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.