Alla hjärtans dag

Hjärtekramar till alla som kommer in o kikar i bloggen! även till det femtiotal som inte velat/vågat klicka i hur ofta ni kommer på besök. Men det är dock inte för sent att göra det… Klicka här om du vill det nu och om du vill göra mig glad. I och för sig är jag rätt glad ändå, men kan bli lite ledsen att jag ’bjuder på mig’ och du inte kan göra mig den lilla tjänsten…


Klicka på bilden för att komma till deras sida!

Nåväl, nu är det alltså alla hjärtans dag och första gången jag hörde talas om denna dag var på 60-talet och jag var väl 15-16 år eller där omkring. Jag köpte ett fint kort och skulle skicka till en kille, men jag vågade inte göra det, så jag sparade kortet. Det låg länge i min dagbok, kanske ligger det kvar? Och nu minns jag inte till vem jag tänkt skicka det!

Hoppas att alla får en jättefin dag. Själv ska jag på årsmöte på eftermiddagen, inte så kul, fel dag liksom. Men nu är det så och då får det bli så. Hejhopp!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
  1. Stora röda valentinkramar! 🙂 <3

  2. Kraaaam på dig Anna..från en Annan Anna på den så härligt hjärtliga dagen..

  3. En STOR JÄTTE-kram på ”Alla hjärtans Dag” från Eva Linnea

  4. Kram på hjärtedagen. Här är det mest OS och inte så mycket hjärtan, om du förstår. =)

  5. Hej på dig Filifjonkan har röstat förut hos dig Klart man fyller i det som frågas. Rätt intressant när det är klart hur det utfallit. Jaha du skulle på årsmöte skriver du fnissar lite åt ditt kort i din dagbok vet du ja har med ett sådant minne man vågade inte skicka det då..jag sparade mitt i min ask för bokmärke många år men nu vet jag då inte evad det blev av skratt. Ha en skön måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.