Tefrossa

Idag är jag i tävlingstagen. Hos Tefrossa kan jag med en stor portion tur vinna te, en fin burk med rosor på och ett vackert ljus. Jag håller tummarna för mig!

Och du… glöm inte att ’rösta’ på hur ofta du besöker min blogg här, tack. Det vore jättekul om jag kunde få åtminstone 40-50 svar – då har jag fått svar från ungefär hälften av er. Det är inte farligt att klicka i den lilla pricken, det syns inte nånstans vem du är och du kan inte få virus eller något annat sk*t om du gör det. Och jag skulle bli sååå glad! Vill just DU glädja mig?

Det är ju snart Alla hjärtans dag vetja.

.
(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)
.
2 comments
  1. Hej!
    Vad roligt att du ville vara med i min tävling. Stort lycka till nu! Och ha en skön helg!

    Kram
    Lena

  2. Tack för tipset om bloggen TEFROSSA. Kul te. Har du sett det ute i någon affär? Kram EL

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.