Mer musik

Röstade på Salem Al Fakir igår på Melodifestivalens första deltävling och kanske var det min röst som gjorde att han gick direkt till Globen. Man vet ju inte hur när det var. *L*

Jag tänkte även rösta på Anders Ekborg, men gjorde det inte och han åkte ju ut helt o hållet. Synd, för han är så djäkla bra också. Annars var hela spektaklet rätt slätstruket tycker jag.

Jag kommer att sitta klistrad även nästa deltävling… Klistrad och klistrad förresten, jag var hemma hos min bästa kompis på mat och tjejsnack igår och det var ett antal ’ungar’ som pockade på uppmärksamhet samtidigt. Men vi hade jättetrevligt och lyssnade på alla bidrag och kommenterade som sig bör.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
  1. Javisst måste man lyssna varje vecka! Anders var bra men lite för mycket musikal för att tävla men Salem var helt rätt. Jag tror inte vi hörde vinnaren av det hela igår.

  2. Röstade också på Salem och på Pain of Salvation..
    Krameli-kram

  3. jag röstade inte, däremot lyssnade jag på reprisen igår kväll och då kändes musiken mycket mycket bättre än de gjorde lajv i lördags! det är väl det där upprepandet som gör att andra chansen-låtarna ofta har en bra chans att vinna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.