En annan väg

Ni som föjer min blogg har sett ett antal bilder på den lilla dammen i parken, denna dag visar jag i stället bilder från vägen, den väg jag kommer ut på när jag gått genom parken.

Ser inte ut att vara så mycket snö just här, men på vissa ställen ligger det högar som är flera meter breda och minst ett par meter höga. Dax att börja köra undan dem – ja i alla fall om det tänker snöa mer än det gjort.

Igår kväll när jag cyklade hem från ett möte var det otroligt fuktigt i luften och jag tänkte att det blir en underbart vacker dag idag – om det fryser och om solen skiner. När jag steg upp var det stjärnklart och nästan tio minusgrader, det var fortfarande mörkt, men jag såg frosten på alla träd och buskar och tänkte jag skulle ta kort på hemvägen…

På hemvägen var förtrollningen bruten och alla träd och buskar var precis kala igen. Typiskt, fast solen sken och det var ju fint ändå.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Cyklar du i det här vädret!!!
    Hmm, ta det väldigt försiktigt!
    Kramar H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.