…snitta korven så den ligger platt i pannan. Brukar göra ETT snitt och den korvar upp sig i alla fall. Och ser tråkig ut. Nu gjorde jag längsgående snitt runt hela biten innan jag skar skivorna. (Nästan som Gunnel K gjorde med painrichen i Göteborg för hundra år sen, ha ha ha – bara vi som var med som vet vad jag menar!) Det blev väl tjusigt va?
Falukorv, med mycket kött i och lite annat jox, med Blomkåls- och broccolimos. Kan det bli bättre en vanlig vardag?
Har du inget att göra kan du alltid gå in på Kostdoktorns sida!
.
(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)
.
Det såg ju riktigt konstnärligt ut. Jag kan inte äta prinskorv utan att snitta dem i ändan så att det spretar… Tycker det är roligare att äta då och visst är det så att vi äter med ögonen me 😉
kram
Vilken falukorv innehåller mest kött? Deli, va?
Kram Eva Linnea
Tack för tipset
Ha en bra kväll
Hej!
Vilken underbart bra idé att snitta korvskivorna på lite olika ställen. Brukar också bara göra ett snitt men inser utvecklingspotentialen. Ska skrida till verket nästa gång jag steker falukorv! Visst är det gott med blomkåls-och-broccolimos!
Kramar från alla med ben och tassar i väst!
Vi åt exakt samma mat i förra veckan. Mumsigt värre!!
Så fina dina korvar är.
Så ska jag också skära korven hädanefter.
Tack för tipset
Kram Ingrid