Gräddhyllan

Här ligger jag och tittar ut. Tänk att jag inte har fattat att jag kunde hoppa upp till den översta hyllan och se ut genom fönstret förrän efter tre år? Matte-Anna köpte denna när jag var omkring två år, för att jag skulle kloa på den och det förstod jag inte förrän efter nåt år. Tyckte bara det var en stor otymplig möbel som tog plats vid balkongdörren.

Ibland har jag blivit uppsatt på hyllan, men jag har hoppat ner direkt. Men så en dag, ja det är nog bara nån vecka sen som jag upptäckte att jag kan ligga här och titta ut! Jag kollar på fåglarna, ja de riktiga, inte de däringa från IKEA som tänds till kvällen. De är inte så intressanta som småfåglarna som letar mat i kylan. Jag skulle kunna göra deras hungerpina kort om jag bara hade lust att pulsa ut i snön. Bara att hugga dem i nacken…

Vem kommer bakom och tittar på mig? Jahaja det är bara hon med kameran igen…

Anmaja

5 comments
 1. En härlig & rolig historia från din katt!
  Kram

 2. Mmmm jag kan tro att det är lyx att vara katt här..gräddhylla och underhållning..härligt

 3. Hej lilla kisse, vad du har det bra. Egen vip-hylla också.

 4. Tack för dina alltid lika trevliga kommentarer på min blogg! Känns fint att ha dig där på andra sidan sundet – det nu frusna sundet!
  Lussekatten får mig att längta efter ett djur också… saknar min hund som slutade sina dagar strax efter påsk… De är så underbara djuren, fyller hemmets tomhet när barnen flyttat ut!
  Krama Lussekatten från mig!

 5. Där har han det fint Lusse-katten. Bra span!
  Tack raraste du för dina varma och goa kommentarer.
  Ha en bra ny vecka nu!!
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.