Dans i hamnen

Nej, ingen dans i hamnen i afton…

…men däremot invigning och öppen dans i vår nya lokal!

Ja i kväll blir det invigning, även om vi redan dansat ett par veckor redan. Och öppen dans som innebär att andra klubbar också bjuds in. Sydosalliansens kalender är bra att kolla in om man vill åka till en annan dansklubbs danser.

Jag har inte varit på nån öppen dans på jättelänge, så det blir nog kul att vara med i kväll. Jag har lovat sitta i entrén och ta emot betalningen. Det är inga stora summor det gäller, så det är ingen idé att sticka med kassan och dunsta från stan precis.

Snön har fortsatt falla lite vackert och det har fint singlat ner idag och nu skiner solen och det är bedövande fint med all snö. Och jag har inte hört någon som klagat! Näee, inte nån, alla säger att det är så fint och det är ju så här vintern ska vara. Det är fantastiskt att ingen gnällt, ingen längtat till vår, ingen förstört den goda vinterstämningen. Underbart!

Nu ska jag fundera på vad jag ska ta på mig, stryka en kjol och fixa lite innan jag beger mig. Kanske kan jag cykla…?

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

5 comments
 1. Önskar dig en fin kväll och en trevlig helg!
  Cykla nu, hm..lite väl halt kanske? Ta en taxi, det är nog säkrare.
  Ha en fin helg 🙂

 2. Jag gillar också vinter med snö. Men när den blir lång och besvärlig, blir jag deprimerad. Och ännu mer när solen inte syns på veckor. Jag tillbringade en vecka i nordnorge veckan före jul en gång och jag höll på att dö! Jag blev så sjuk att det inte var sant! Nej, det är något konstigt i huvet mitt som gör att jag inte klarar av långa mörka vintrar, även om snön lyser upp. Och när det är så här mycket snö kan jag inte strosa omkring inne i skogen, vilket får mig att leva. Så nu biter jag ihop och letar glädjepunkter. T ex bloggare! Tack för att du finns och muntrar upp mig med din blogg!
  Ha det skoj ikväll.
  Hulda

 3. Haha, och jag som just gnällt på vintern. Men vi har ju lite olika förutsättningar idag! 😉

 4. Hoppas att danskvällen blev lyckad. Tack för utmärkelsen! Hoppas du snart kommer och fikar med mig på Lisas. Det är länge sen nu. Kram

 5. Så härligt…att dansa är ju såååå nyttigt och man blir liksom glad av det oxå..motion o glädje i ett..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.