Röde Rudolf under snön

Ja nu ser det ut så här igen…


Röde Rudolf fick ett fint täcke när han var i min vård runt nyår!

Det är ett smärre snökaos. 😉 Folk kommer inte fram till sina jobb i tid, jag fick pulsa mig genom vallar och gick mitt i gatan. Gata och gata, jag bor ju inte mitt i centrum precis och mina smågator här ommkring är fortfarande inte plogade nu mitt på dagen.

Jag undrar hur de tänker egentligen? De som ansvarar för snöröjningen alltså. När det snöade då innan jul och sen töade och snöade igen var de ute och körde lite väl många svängar på gator som redan var plogade. Nu är nog pengarna slut så de tar väl bara de större vägarna…

Ska det verkligen vara så?

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

1 comment
  1. Snöröjningen är det visst problem med lite var stans.
    Vi har en kompis som har varit här och tagit bort snön framför vårt hus. Grannen ville inte ha vår hjälp med att ta bort hans snö. Så då får han väl ha sin snö där om han inte vill att vi skulle ta bort den. Konstig prick….
    Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.