*Njutmetoden*


Om inte filmen startar – uppdatera sidan!

Det här blir intressant! från Malous program ’Efter tio’ i TV 4 häromdagen. Malou och tevetittarna ska under tolv veckor följa tre tjejer som tänker gå ner i vikt med LCHF, ’Njutmetoden’ som Kostdoktorn kallar den, plus två andra lite mer suspekta metoder. *L*

I filmen intervjuas de lite kort men om du vill följa deras bloggar så finns de här:

Tyvärr var det en reklamsnutt för Becel som inleder filmen när jag tittade, men hoppas för fasiken inte du tror den ingår i Njutmetoden! (Klicka görna på Becel-länken och läs om margarinet…)

Jag förvånar mig inte om Madelene som ska dricka soppor går ner snabbast. Eller kanske Therese med Viktväktarmaten. Då frågar jag mig hur de kommer att må i förhållande till Anna, som förmodligen går ner lite lugnt och sansat med sin njutmetod – om låt oss säga ett år? Jag skulle gärna vilja se de här tre tjejerna när det har gått en längre tid efter.

Förresten ’efter’ – efter vad då? För min del finns inget efter med njutmetoden, men jag undrar hur det går för Madelene och Therese efter…

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.