Vägen hem en grå dag


Lilla dammen i Stensbergsparken

Vissa dagar är gråare än andra. Men det kan vara skenet som bedrar. Fotona här över tog jag på hemväg i förra veckan då grådagarna avlöste varann. Men det får gå med såna dagar emellanåt då vi ju faktiskt har en perfekt vinter, med snö och lagom kyla och en hel del sol som omväxling. Inget slask så långt ögat når – hur bra kan det vara? Jo lite moddigt och slirigt här och var, men det är okej. Och jag är på gott humör och ska stav-promenera 23 minuter till min dans nu.

Anmaja

6 comments
 1. Åh vilka ljuvliga bilder! Jag tycker det är mysigt med gråvädersdagar, bara man får de solen som omväxling. Och du har rätt, den här vintern har vädret varit alldeles utmärkt.

 2. Mmmm du det är härligt att promenera i vintervädret..så vackra bilder du visar..

 3. Jag har något till dig på min blogg…
  Kram

 4. Härliga bilder.
  Vi lär visst få mer snö om någon dag om vi nu ska tro SMHI
  Trist om det är sant.
  Kram Ingrid

 5. Fina bilder, tycker också vi har haft en fin vinter, inget att klaga på. Lite moddigt är det här med nu, men bättre det än regn och slask.
  Och mer snö är visst på gång igen! Det blir en lång och fin vinter det här 🙂
  Ha det gott!

 6. Vilka fina vinterbilder! Jag brukar trösta mig med att så länge det är grått och mulet så är det i alla fall inte iskallt. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.