En utmärkelse

Jag har fått en sk award, en slags utmärkelse i bloggvärlden, från Gunilla – som jag träffade första gången när vi bloggade på Komunalarbetaren för några år sen, hösten 2007. Stort TACK till dej Gunilla!

Den som får den ska skicka den vidare till sju andra och länka till dem. Sen ska man lämna ett meddelande till dessa sju och tala om att de fått awarden. Man ska också länka till den man fått den av, och det har jag redan gjort här över. Men att välja ut sju bloggare känns som en omöjlighet då jag jag följer fler och inte kan välja – så jag…

…jag ger denna utmärkelse till ALLA som kommer in här, alla som läser i smygg och alla som kommenterar. Varsågoda att ta med awarden till din blogg! Tack för att ni finns, utan er hade jag inte bloggat så här regelbundet varje dag. Det är så roligt att vi är en sån skiftande skara människor, i alla åldrar, som läser varandras texter

Sju ’sanningar’ om mig:

 1. Jag har 42 (!) fotoalbum som jag klippt, klistrat och skrivit personligt i sen jag fick min första kamera när jag var 12 år.
 2. Jag slutade tvärt med mina fotoalbum då jag skaffade digitalkamera för fyra-fem år sen.
 3. Jag är sockerberoende men slutade äta sött, godis, kakor, bullar osv för två år sen och suget är borta, men jag vågar inte nånsin börja igen.
 4. Jag är både jobbigt pedant och huuur lat, slö och slarvig som bara sjutton, men mitt i röran brukar jag ändå hitta det jag letar efter.
 5. Jag älskar mitt jobb!
 6. Jag har varit med i ett direktsänt TV-program för ett par år sen. Det var i TV4 och Malous program ”Efter tio”
 7. Jag fyller snart sextio – ha, ha, ha, jag kom inte på nåt mer att skriva.

Anmaja

3 comments
 1. Tack, kul att få lite nu fakta om dig!
  Ha en bra dag!
  Kram Gunilla

 2. Stort grattis till utmärkelsen! Då förstår jag att du är glad! Tänk om jag också kunde bli av med sötsuget. Kram

 3. Det var oförskämt lätt att bli va med sötsuget när jag minskade ner på kolhydrater och ökade fettet i maten!
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.