Tändningstid och inställningar

Ljusslingan och de fem små IKEA-fåglarna tänds med timer, men det är nog dags att ändra eftermiddagens inställning av tändningstiden? För har det inte börjat ljusna lite, bara lite på eftermiddagen? Och idag strålar solen, nåja nyss i alla fall och jag ska ta mig en promenad. Solen lurar bakom vita molntussar så det finns hopp om att den kommer tillbaka.

Emil, mitt äldsta och längsta barnbarn, är född den 27 december för 16 år sen. Det är oftast ingen bra dag för kalas så det brukar bli lite senare. Det skulle gå av stapeln idag. Var det tänkt ja. Men lillasyster Lisa, snart fem år, fick maginfluensa under natten.

Min Emmadoter vaknade av att det var kallt i nacken, det var bara lite barnspyor som även hamnat där och i sängen. Fanns inget val, inget ska jag ligga kvar? somna om? eller gå upp? Nej det var bara att kliva upp, ta hand om den lilla tjejen, byta lakan och ja ni vet… Jag behöver inte gå in på detaljer va?

Nu är alltså det försenade kalaset inställt. Trist, men det är sånt som händer. Det blir promenad i stället och leta fram nåt att äta – istället för den Tacos jag skulle fått i Läckeby.

Anmaja

2 comments
  1. Hua, nog finns det trevligare saker att vakna av! Hoppas att tösen kryar på sig snart.

  2. Inget trevlig sätt att bli väckt på.
    hoppas hon mår bättre nu. Trist med det inställda kalaset. Det kommer fler dagar.
    Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.