Steg


Måndag och tisdag den 19-20 januari 2010

I måndags gick jag nääästan 10 tusen steg då jag jobbade, gick till o från dansen och dansade. Lite retligt att det var så nära.

I tisdags gick jag som vanligt till och från och på jobbet, men jag gick via stan på hemvägen och då jag kom hem kkl 13 var jag uppe i 6752 steg. Sen var det ju dags att gå till dansen, dansa och sen gå hem, då visade stapeln grönt på drygt 12 tusen steg.

Onsdagen hade jag ambitionen att gå ut en sväng, men jag behövde bara komma utanför porten för att inse att jag inte klarade av många steg. Det blev bara fram och åter min kvartersbutik och stegen den dagen blev därför bara 633.

Den här mobilen är det bästa köp jag gjort och den sporrar mig att gå ut och röra på mig mer än jag annars skulle ha gjort. Kontrollfreak som jag är kommer jag att gå olika vägar och kolla hur många steg det är den eller den eller den vägen…

Anmaja

Psst… Konstigt att jag har haft så s*tans ont i ryggen?

4 comments
  1. Hej Anamaja. försökte ge en komentar i din presentation men då det inte gick sätter jag ner
    (”)(”)tassarna här. Tyckte du gjort en väldigt fin presentation *gillar mycket* men var in till din hemsida oxå och där slog det mig att dina tomtar liknar dem jag gjorde för nådra år sedan (tyvärr ingen bild) men oxå attt du lyckats med det flätade fat jag aldrig lyckades med (det sprack)
    nu avvsluaat jag med att tacka för besöket inne hos mej. Ha det bäst

  2. Vad flitig du är med ditt promenerande! Du är duktig du.
    En skön lördagkväll önskar Eva Linnea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.