Kommentarer


Gårdagens middag gick inte av för hackor va?
Salladsbotten, avocadobitar, kräftstjärtar, majonnäs, rom
och några bitar ost. Ja dj*drar så gott det var.

Jag har varit urusel på att skriva svar här på era kommentarer hela veckan, men ni ska veta att jag alltid läser dem och sen går till era egna sidor och kollar om det hänt nåt nytt kul hos er. Ibland kommenterar jag, ibland inte. Men ni ska veta att jag uppskattar alla mina besökare/läsare oavsett kommentarer och svar.

Ibland vet jag inte om alla går tillbaka till min blogg och ser att jag skrivit svar. Jag gör inte alltid det själv om jag skrivit i nån annans blogg. Det är ofta jag skriver kommentarer och sen inte går tillbaka och ser om jag fått svar. Många bloggar går dessutom inte att bläddra smidigt mellan inläggen där kommentarerna är och då blir det en himla massa klickande.

Jag vet att en del tycker att man ska gå tillbaka och kolla, svara, och det blir som en dialog där bakom, i kommentarsfälten. Men jag måste säga att jag glömmer det. Och att svara hos den andre kan bli lite konstigt ibland när man glömt vart svaret syftade på.

Nu känns det som om jag rör till det förfärligt så nu är det nog bäst att gå o lägga mig. Nattinatti.

Anmaja

5 comments
 1. Vet precis hur det är, jag är likadan! Men jag brukar gå tillbaka och kolla ifall jag kommenterat ett debattinlägg eller gjort en längre kommentar av typen ”såhär tycker jag” eller ”sån här är jag”. Bästa servicen är ju egentligen när man kommenterar någons annan blogg, och får svaret i sin egen. Men så är jag helt uppriktigt alldeles för bekväm för att göra själv. 😉

 2. Nja, jag brukar svara på en kommentar hos kommentatoren. Och det är kul med respons, tycker jag med, oavsett vad man tycker.
  Och du är så duktig med ditt stegande! Mina stegräknare har lagt av efter ett tag, så jag struntar i dem numera. Fast jag borde gå mer.
  En sån där tomteparad har vi också, arvegods från gubbens föräldrar, så du har nog rätt i att de är gamla, iallafall semiantika.
  Gå på!
  Hulda

 3. Det ser så gott ut! Jag har också problem med att veta var jag ska svara. Kram

 4. Jag går ALDRIG tillbaka och ser om jag har fått svar på mitt inlägg. Det är roligare (och bättre?) att man i stället själv kommenterar inne på den andres blogg. Oftast behöver man inte ”svara” på tidigare inlägg. Man lämnar en kommentar och så är det bra med det. Efter ett tag får man iaf en ”följetong” bland de bloggar som man följer. Att läsa andras kommentarer inne på andras bloggar är också kul, men det tar tid.
  Tycker Eva Linnea

 5. Tack för kommentarena – säger jag alltså till er som kommer tillbaka. 😉 Roligt att höra hur olika vi är och jag kommer nog att skriva mindre svar på kommentarer. Bara om det är något som känns viktigt att ’följa upp’ och då gå till era sidor.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.