Tomtarna

Tomtarna var kvar till nån dag efter tjugondagknut, men sen åkte de ner i lådan. Men lådan står mitt på golvet i salongen och har ännu inte kommit ner i källaren. Jag är HOPPLöS!

Den översta och den understa ingår i ’tomtarnas långdans’ där det är fem-sex tomtar på rad, hållandes i varandras händer och de skuttar och ser ut att ha jättekul. Jag har alltid gillat den där raddan med tomtar och blev jätteglad då jag fick dem efter Moster Margaretas bortgång förra året. Tror att de kan vara så gamla så det kanske var mormor och morfar som skaffade dem, de har alltid funnits för mig.

Anmaja

1 comment
  1. Vilka fina små tomtar!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.