Runt knuten

Bägge bilderna är tagna från samma husknut.
Mot gården och framsidan.

Har sovit ut idag och har mindre ont, för att inte säga att jag är så gott som smärtfri. Ska försöka mig på en promenad senare, men jag är rädd att värken återkommer eftersom jag går och spänner mig och jag tror jag spänner mig på ett annat sätt med stavarna. Men stavar är också en liten trygghet, jag får ju fyra ben!

Idag gratulerar jag min bästa vän Marita, min keramikkompis och dansprtner! Ha, ha, ha, ja vi dansar ju inte meeed varann, bara bredvid varann. På linje. Hon fyller 73 säger hon och jag tycker att hon är mycket välbevarad för att vara så gammal, men jag vet att hon tar i för att folk ska tycka just det. För jag vet att hon bara är något lite, lite äldre än jag. Och jag är ju inte ens 60.

Snön uppifrån och gråvädret har tydligen gått förbi idag och jag anar solen, den utlovade solen. I början av veckan läste jag om tre soliga dagar i slutet av veckan på vår vädersida, i mitten av veckan var det bara knappt två och idag skriver de att bara lördagen ska bli solig.

Vad drar jag för slutsats av detta? Lita inte på meteorologerna! (Här saknar jag en ung kille som ofta kommenterade för några år sen i min blogg, Andreas. Han var just meteorolog och kunde svara mig. Skriver ’var’ för jag är rädd att det har hänt honom något – och ingen kan ge mig svar vad…)

Anmaja

3 comments
 1. ojojoj, nu är vi på kollisionskurs! Du och jag har helt olika syn just nu på vintern! Jag är trött på eländet! Men vi har massor av snö och det fortsätter att snöa, så nu är den bara till besvär! Och det är ju en ovanligt kall vinter och nederbördsrik, faktiskt. Så inte tar jag åt mig, och inte tänkder jag flytta, utan bara gnälla lite, så känner jag mig bättre. Livet är mera livat dessutom om man har olika åsikter ibland.
  Blomkålsmos provade vi häromveckan för första gången och det är gott. Blomkål överhuvudtaget är ju mumsigt, likaså broccoli. Har du provat dillgratinerad blomkål? En höjdare!
  Ha det gott!
  Hulda

 2. Hoppas att solen kommer hit också. Det är för trist väder nu. Och halkigt!!!

 3. jag vill också ha vår nuu….
  Fast bilderna är jätte fina.
  Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.