Gråväder


Dump från min tidning idag.
Hoppas att inte få en massa mejl från bekanta som varnar för detta.
Skulle jag få ett falskt donationsmejl delitar jag bara bort det.
Jag ’faller’ inte för sånt här.
Så ingen person behöver skicka mig varningsmejl om det, tack.
🙁

När vi åkte till Linköping igår var det grått här hemma när vi startade, men molntäcket lättade, graderna kröp ner mot åtta minus och skogens alla träd dingnade av frost och snö. Det var så vackert! Idag är det fortfarande grått i min stad och det är runt nollan. Jag tror jag vågar mig på att cykla till mina ärenden jag har idag, fast det är dj*kligt moddigt.

Först ska jag vara en stund i danslokalen, vi har öppet hus och prova-på. Och så kommer Kalmarposten och skriver om oss, jag hoppas att nån annan tidning också gör det. Vi behöver så mycket reklam vi kan få och det är väl alltid kul att läsa nåt positivt bland alla eländes nyheter om allt tråkigt, hemskt och ruskigt som händer i världen.

HJäLP OFFREN I HAITI! Expressen och Röda korset har startat en insamling för de drabbade. För att skänka 50 kronor – sms:a ”AKUT NU”till 72 900. Skänk valfritt belopp till plusgiro 900 800-4. Skriv ”Haiti”på inbetalningstalongen. Du kan också gå in på Röda korsets hemsida, www.redcross.se och skänka pengar.

Viljan att hjälpa det jordbävningsdrabbade Haiti finns i hela världen. Svenska Röda Korset påbörjade redan under onsdagen en landsomfattande insamling till förmån för de drabbade.

Sen ska jag hem och som sagt fixa mig i ordning för fest ikväll. Disputationsfest. Det blir nog både gott och kul. Vet inte om jag vågar mig på att cykla i mörkret, på modden? Kanske dit – men hem kan det vara säkrast att leda hojen?

Gör dej en bra dag du också!

Anmaja

6 comments
 1. Så trist det är när välvilja och ren godhet utnyttjas på det sättet. Såg för ett tag sen att ett telefonnummer för en välgörenhetsinsamling blivit kapat så att pengarna gick rakt ner i kaparnas ficka istället. Det känns liksom ännu värre än ”vanliga” stölder.

 2. helt otroligt att det finns sådana människor som ser sin chans att lura andra människor på pengar.
  Kram Ingrid

 3. Aldrig att jag skulle ge Röda Korset en endaste krona efter senaste skandalen. Hur kan man ta insamlade medel när man har så hög lön?? Hur tänkte han??

 4. Hur ska man kunna vara garanterad att hjälpen hamnar i rätt händer? Åka dit med pengar eller materiel själv eller???

 5. Ja huuur ska man veta???
  Tyvärr går det nog aldrig att vara säker…
  A

 6. Vad bra att tar upp det!
  Finns alltid folk som vill tjäna en hacka på andras olycka och på människors givmildhet.
  Jag jobbade tidigare på bank.. och jag kan lova att det finns en hel del bluffkonton. Poppar upp och försvinner snabbt…
  Ha en riktig fin kväll!!
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.