Dansa min docka


Dans i morgon?
Detta danspar fick jag av pappa då jag var liten.

Jissus va jag e trött. Har åkt upp till Linköping, det tar ca tre timmar med bil och sen var vi där drygt halva dagen och så hem igen. Har varit med mina go´a vänner på disputation som var både intressant o trevlig och sen minglade vi med bubbel och snittar – jättegott – innnan min kompis fick beskedet ”Godkänd”- det var knappast nåt annat förväntat när han nu kommit så här långt.

I morgon är det disputationsfest på kvällen som jag ser fram mot, men på eftermiddagen har vi öppet hus och prova-på i vår nya fina danslokal. Ska dit en liten stund, hinner inte stanna så länge. Måste göra mig vacker, ja så gott det nu går, till kvällens evenemang.

Gäääsp…

Anmaja

2 comments
  1. Tittar in här i kvällen och önskar dig en trevlig helg 🙂
    Nu e bloggen klar, ja så gott som..det blir nog lite småjusteringar undervägs.

    egilaasgaard.se

  2. Hoppas du får en fin helg!
    kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.