Otrogen?

Funderar ibland på om jag är otrogen?

I kanten på en del bloggar ser jag att de bara har länkar till bloggar från samma ställe som den egna. Alltså bloggar man på blogger.se så har man bara länkar till andra bloggar på blogger.se och de som bloggar på passagen håller sig till dem, och aftonbladet, metro, sydsvenskan, bloggsida och – ja många är trogna sina bloggar…

Det är inte jag, jag hoppar omkring på alla de olika bloggar jag finner intressanta och då blir det en salig blandning. Men det gör också att det är frustrerande att komma till en blogg där jag vill kommentera och det inte går att lämna sin egen bloggadress i svaret. Då får jag lämna adress till en blogg som jag inte använder och hur kul är det? Det blir denna då som jag har för att jag har ett googlekonto. Kolla själv o se vilken trist blogg…

Anmaja

6 comments
 1. Blogger kollade jag på nu när jag letade ny blogg. Fick skapa ett googlekonto, men jag trivdes inte så bra med det. Sen vart det ettpartre till som jag kollade på. Men nu tror jag att jag har bestämt mig ang. ny blogg.
  Återkommer med adressen 🙂

 2. Jag gillar dig bättre här måste jag nog säga. 🙂
  Otroligt vackert foto.
  Du ska ha jättetack för din omtanke. Det värmer verkligen.
  Kram

 3. Bra idé men litet tråkig som du ju säger, men vad ska man göra? Fortsätt att vara otrogen. Kram

 4. Hej Anmaja. Näe men så tänker inte jag jag länkar den blogg som jag finner intresse för till mig att läsa. Bryr mig då rakt inte om varifrån den är utan det är innehållet som spelar roll för mig. Trevlig fredag

 5. Jag hör nog också till de otrogna
  Kram Ingrid

 6. Tack, tack till er alla som skriver!
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.