Snuvad

Läst i min lokala blaska – Barometern – idag i spalten ”Ring Marit”.

Veeem kan den däringa Annan vara? Ser nu nyfiket fram mot vad som kommer att hända. Bra att kunna tycka till och Marit kommer att få fler av mina tankar o funderingar. Jag lovar!

Hadebra o håll tummarna för mig, jag ska på vinlotteri i kväll.

Anmaja

7 comments
  1. 😉
    Heja, heja…

  2. Hej Anmaja och Lussebullen. Ja visst är det bra med PDF tidningen, Det går åt så mycket papper ändå så men det är väl klart att de skall med ha de förmåner som pappersläsarna har. Självklart tycker man och tänk så enkelt för tidningen att slippa ordna med utdelning också spec vintertid. Nu behöver de bara knappa lite så är saken klar ju enkelt och mindre kostsamt med för dem såå…. bättring tack. Gäller att klaga på orättvisor och det är enklare numera med det..Ha det så bra.

  3. Jaaa men du så bra…på dom bara..klart du ska ha..bra jobbat..

  4. jag minns att du skrev om pdf-tidning hos mig för ett tag sen. hade nog aldrig hört talas om det förr men det låter som ett riktigt bra sätt att vara miljövänlig på! så egentligen borde ni la ha dubbla såna däringa kort?

  5. Jag väntar med spänning vad som händer under året!
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.