Ägglimpa

Tja vad tycks? Såg såna här ’restaurangägg’ för många år sen, men när jag hittar bilden hos Kostdoktorn idag står det ’ny industrimat’. Jag hörde att de gjorde så här för att få snyggare ägg på mackorna och som garnering. Jag undra om det verkligen är rent ägg eller nåt inblandat också? Tror jag föredrar ägg i äggform.

Anmaja

4 comments
  1. Ja, snyggt blir det ju på mackan! Det är bara att hoppas på att det BARA är ägg och inget annat, men det har jag hört att det faktiskt är. Bara ägg alltså.
    Kram Eva Linnea

  2. Lite skumt känns det ju! Men ska man typ garnera en smörgåstårta eller så skulle jag nog kunna tänka mig det.

  3. visserligen så blir det fint på mackan men jag föredrar nog också vanliga ägg.
    Kram Ingrid

  4. Ja det känns lite konstlat, men visst, snygga jämna skivor – fast vill vi ha det? Vill vi inte ha de där vitorna runda som halvmånar och inte ligger stilla på mackan? 😀
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.