40 vågade?

Så här var resultatet
efter 40 svar på omröstningen
Känner vi varann?
fnul.se

Ungefär hälften av mina vanliga dagliga besökare har ’vågat’ rösta – jag hade förstås hoppats på fler, men det är inte för sent – skrolla ner lite o klicka i om du vill (=vågar).

Vet faktiskt inte vad ni är rädda för? Att ert namn ska synas? Jag ser inte ens er IP-adress. *L* Så är det.

Jag återkommer nog med en ny frågegrej senare. 🙂 😉

Anmaja

7 comments
 1. Hej

  Jasg försökte också lägga in en fråga tilloch den första försvann. Tänkte prova i morgon igen. Kanske kan man inte ställa två samma dag

 2. Konstigt att inte fler röstade.
  Jag tycker sådant är roligt.
  Kram Ingrid

 3. Hej, ja då var det röstat och klart 🙂
  Håller på nu och funderar på ny blogg, har tagit en paus på wenona.blogg.se
  Ser att du har WordPress? Stämmer det? Har kollat lite på det men tycker det ser jättesvårt ut. Och inte vet jag hur deras mallar ser ut.
  Jag kanske går tillbaka till blogg.se igen med min egen domän.
  Ha det gott 🙂

 4. e-k, jag ska också testa igen.

  Ingrid ♥ – Håller med dej!

  Egil, ja jag har WordPress, men en gammal ej uppdaterad variant och därför enkel att sköta. Däremot min fotoblogg (som jag har med en kille i väst) som just nu inte är uppdaterad, Öst och väst, är den nyare varianten och det är mycket, kändes krångligt i början…

  A

 5. jag tror faktiskt inte folk är rädda, bara inte ids liksom 🙂 vilket väl är helt okej!

 6. till Egil: WordPress kan vid första anblicken se lite mer komplicerat ut, men det är det faktiskt inte. jag lovar! du kan själv välja vilka funktioner du vill använda, och ju mer du med tiden lär dig (eller väljer att lära dig, man måste ju inte!), ju enklare blir det.

  tycker absolut du ska ge dig på en blogg i WP jämfört med blogg.se. du får heeelt andra möjligheter! bara en sån som att kunna ha trådade kommentarer (dvs, svar direkt efter varje kommentar). guldbra!

 7. ullisar – Ja, nu har jag köpt webbhotell hos Surftown.se – där ska det finnas WP i paketet, så jag får nog en bra möjlighet där nu att utforska och lära mig om just WP.
  Tack för tipset 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.